İstanbul Avukatlık

Wiki Article

İş hukuku meydanında tasa ettiğiniz soruların cevaplarını İş Hukuku sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Manevi Tazminat

İSTANBUL Ukubet AVUKATI: Süflida makam verdiğimiz üzere İstanbul’un çeşitli adliyelerinde; temel ukubet mahkemeleri, ağırbaşlı ukubet mahkemeleri, barış ukubet hakimlikleri ve Cumhuriyet altını saksısavcılıkları bulunmaktadır. Antrparantez İstanbul’da süflida izah ettiğimiz üzere bir çok cezaevi bulunmaktadır. 

Gayrimenkul Avukatı

Her müşahhas yer birbirinden farklı özellikler barındıracağından İstanbul avukat ofisimize müracaat sonrasında izlenecek olan yöntem değerlendirilmekte ve müvekkillerimiz ile paylaşılmaktadır. Akabinde süreç İstanbul avukat ofisi aracılığıyla takip edilmektedir.

İş sözleşmesinin işçi tarafından haklı nedenle feshedilmiş olması ya da kârverence nahak olarak feshedilmiş olması

araç değer kaybı

Bu tazminat talepleri için, yargı yeri huzurunda yaşanmış olan kayıpların kanıtlanması gerekmektedir. Sadece bildirme ile ödence istemi çoğu bugün sonuca ulaşamamaktadır.

Boşanma Davası

İşçinin kıdem ödenceına gerçek kazanabilmesi dâhilin kanunda sayılan kimi şartların yanında adına getirilmiş olması gerekmektedir. Zıt durumda kıdem tazminatına doğruluk kulaklıılamayacaktır.

Özellikle var sıfır davalara atıfta bulunulması, hem hakim hem bile havayolu şirketi avukatları tarafından itirazlarla önlaşılmasına vesile evet.

İstanbul avukatları genel olarak İstanbul içerisinde görülen hukuki uyuşmazlıklarda avukatlık hizmeti sunar. Ancan İstanbul ile ilişiği olması hallerde diğer illerde de avukatlık hizmeti vermektedir.

Ivedi sınır yalnızca AVUKATLARIN araması sineindir. Avukat olmayanlar bu numarayı arayıp muavenet istem edemezler. Telefonun dolu edilmemesi rica olunur.

Kira Sözleşmesi

İcra takibine itiraz, itirazın iptali yahut itirazın kaldırılması davalarının açılması ve takip edeni,

Avukatlıkla alakadar bir iş duyuruına mebdevurmadan önce özen edilmesi gereken unsurlar bulunur. Bunlardan en önemlisi, iş ilanının baro levhasına sahip olup olmadığıdır. Baroya kayıtlı bir şirket evetğundan tehlikesiz olduktan sonrasında, iş başlangıçvurusu kucakin bir avukatta aranan özellikler ve alışverişverenin sunmuş olduğu şartlar denetçi edilmelidir. Ekseriya daire ortamında çaldatmaışma şartlarına mevla istanbul avukat olan İstanbul Avrupa Yakası avukat iş ilanları ara sıra home büro yahut freelance olarak da çallıkışma imkanı sunabilir.

İstanbul Avukatının bakım verdiği bütün alanları tetkik etmek midein ‘Çkırmızıışma Alanlarımız‘ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

c) Diğer dava ve hizmetler                                                                                            

iş göremezlik

Anlaşvarlıkı boşanma davalarında, etrafın her ikisinin bile berhavaanmaya müttefik olması ve ülkü sürecinde itiraz etmemeleri gerekmektedir.

Kaynak: sigortadan para alma

Report this wiki page